God Jul!

Så här dagarna före jul är det dags att blicka tillbaka över året som gått. Vi kan konstatera att det för SLU i Skara varit ett bra år. Trenden håller i sig och vi fortsätter öka i antalet anställda, mer forskning och fler doktorander. Samtidigt växer också övriga samarbetspartners på SLU Campus. Vår viktiga partner Agroväst växer och får alltfler nya EU projekt, grattis. Green Tech park, vårt samverkanshus som finns på SLU Campus och som kommunen byggt upp är fyllt och sjuder av aktiviteter. Vi gläder oss åt att det går framåt för alla!

När det gäller ny platschef så har en första intervjurunda genomförts och efter helgerna kommer det mer information om vad som blir nästa steg. Tills det finns en ny person på plats,som har hunnit få den introduktion som behövs, så stannar jag kvar. Får se när under våren jag kommer gå över från heltid till deltid 🙂

Jag har sagt det förr men det tål att upprepas, ni alla som arbetar på SLU i Skara är fantastiska, här finns arbetsglädje, engagemang och vilja till utveckling. Ni har alla bidragit till den utveckling som vi nu ser. Hoppas ni får en riktigt skön julhelg och kan koppla av för att kunna komma med nya krafter på det nya året.

Stort TACK för året som gått och God Jul!

önskar

Margareta

   

av Margareta Stigson

Platschef vid SLU i Skara, ansvarar för SLU:s sekretariat för uppdragsutbildning samt livsmedelskonsortiet meNY. Med fötterna i myllan och stort djurintresse fylls även fritiden med lätthet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *