Testar uppdaterade bloggverktyget och reflekterar över kommunikation

Jag testar nu SLUs uppdaterade bloggverktyg för att se om detta är ett verktyg som jag ska använda mig av framöver för att kommunicera kring SLU Skara. Jag har ett behov av att hitta ett verktyg, en kanal att kommunicera genom, både internt och externt. Men som sagt så testar jag om uppdateringarna som är gjorda gör att verktyget är mer användarvänligt än tidigare.  Som alternativ till bloggen finns flera andra kanaler och möjligheter och internt inom SLU i Skara så har vi våra veckobrev som jag kan använda med en stående information och externt så skulle LinkedIN eller annat externt verktyg kunna vara möjligt att använda. Men detta är just funderingar och detta är en test av det uppdaterade SLU bloggen.

Jag reflekterar över behovet att berätta om vad som är på gång och vad som har skett i närtid i anslutning till SLU i Skara och om det behovet har förändrats under pandemiåret och hur kommunikationen ska ske framåt. Skriv gärna en kommentar eller hör av dig på annat sätt till mig om hur du tänker kring mina funderingar.

För min egen del så tänker jag och reflekterar jag bra när jag är ute i skog och mark och promenerar och igår var det höstpremiär för mössa på. Personligen så tycker jag att hösten är härlig med fantastiska färger och den krispiga och klara luften som vi får njuta av just nu.

Ha en fortsatt fin vecka,
Hälsningar Marie

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *