Avtackning och ljusets återkomst

Hej!

Nu har redan flera veckor gått på det nya året, ett år som många med mig har förhoppningar om ska bli ett bättre och ljusare år än det vi har lämnat bakom oss.

Just nu pågår planeringen inför den digitala avtackningen av Margareta Stigson fredag den 29 januari. Vi träffas via Zoom och får ta del av intressanta föreläsningar och en avtackningsceremoni. Det kommer att bli en rolig eftermiddag tillsammans, vill du läsa mer om upplägget och programmet hittar du det här.

Januari har handlat mycket om regional samverkan att få nya samarbetsavtal och projekt på plats, planering utifrån de uppdrag som SLU har fått för året. Det är roligt att sätta sig in i ett nytt verksamhetsår och göra upp planer för vad vi tillsammans ska åstadkomma under året både internt inom SLU och för de vi finns till för och samverkar med.

Förutom jobb så har januari har för min del präglats av skidåkning. Jag bor i Råda i Lidköping och här finns nu ett konstsnöspår som jag dagligen har njutit av. En sådan lyx att på fem minuter kunna vara på plats vid fina spår och njuta av åkning och alla glada människor. Det är särskilt viktigt i dessa tider att komma ut i friska luften, naturen och göra något som ger glädje och energi när de flesta av oss på SLU och andra arbetsplatser jobbar hemifrån med anledning av pandemin.

Som har sagts så många gånger under det gånga året så måste vi håll i, hålla ut och hålla avstånd.

Nu är vi på väg mot ljusare tider och vaccin och jag hoppas vi under våren kan ses i olika sammanhang på vårt fina SLU Campus i Skara.

Vi hörs snart igen,
Hälsningar Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *