Ny på jobbet

Hej!

Nu har det redan gått ganska exakt tre månader sedan jag tillträdde som platschef på SLU i Skara. Det har varit en tid fylld av nya möten, nya ansikten och nya lärdomar och insikter. Med andra ord en väldigt rolig start! Jag vill passa på att tacka för det varma välkomnande som jag har fått.

Jag har ägnat en stor del av min första tid till att sätta mig in i verksamheten inom SLU och i Skara och i de samarbeten vi har med externa parter. Detta har skett genom en mängd olika introduktionsmöten som både har varit interna och externa. Jag har även hunnit med en resa till Ultuna men tyvärr har mina andra planerade introduktionsresor till Alnarp och Lysekil fått sättas på vänt på grund av rådande läget med pandemin.

Men jag har inte bara ägnat mig åt introduktion. Hösten är ju även en tid för budgetarbete och det har varit ett bra sätt att sätta mig in i konkreta verksamhetsfrågor genom budgetarbetet som nu börjar blir klart inför nästa år. Och nu har jag äntligen kommit igång med Skarabloggen!

Jag kommer att använda bloggen för att kort berätta om saker som händer i min jobb-vardag. Det kommer att vara stort som smått och det kommer säkerligen att vara med olika frekvens som jag skriver. Men syftet är att ge en bild av vilka frågor som är aktuella för mig och mitt jobb och för oss på SLU och i Skara. Vill du veta mer om något jag skriver om eller har ett medskick, en tanke, en synpunkt eller helt enkelt bara vill höra av dig om något så är du alltid välkommen att göra det.

Jag ser fram emot att utveckla verksamheten på SLU Campus Skara och bidra till att skapa samarbeten mellan forskning, grön näring och verksamheter i regionen tillsammans med er kollegor.

Vi hörs snart igen,
Hälsningar Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *