Tack alla som bidrog till en fin eftermiddag

Ett stort tack till alla som deltog och bidrog till en fin avtackning av Margareta Stigson i fredags. Det var en eftermiddag som både bjöd på intressanta föreläsningar, reflektioner och att vi fick chans att hylla och tacka Margareta. Inom kort kommer vi att ladda upp presentationerna som gavs under eftermiddagen på denna webbsida.

Det som blev tydligt för mig under eftermiddagen är värdet av samverkan och vad mycket bra vi kan åstadkomma tillsammans. Samverkan är en viktig fråga och har alltid varit en viktig fråga för mig som har tagit över efter Margareta. Att fortsätta arbeta med samverkansfrågor ligger både inom mitt uppdrag som platschef för SLU i Skara och mitt personliga intresse för att driva frågor framåt.

Förutom att tacka för i fredags så är syftet med dagens inlägg även att jag utlyser en tävling med ett litet men välment pris. Tävlingen går ut på att jag lottar ut en vinst bland er som skriver en kommentar till dagens inlägg. Du kan kommentera om bloggen har ett värde, vad du vill att jag ska berätta om, frekvens av inlägg eller något annat som du tycker är viktigt att jag driver som platschef för SLU i Skara. Jag har nu fått ordning på tekniken så att jag själv kan skriva ett inlägg utan att ta hjälp av någon annan vilket gör att jag nu funderar över hur jag ska använda denna kanal.

Ha en fortsatt fin vecka,
Hälsningar Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *