Trevlig sommar!

Nu står sommaren för dörren och naturen är som vackrast, passa nu på att njuta!

En snabb titt in i Smedjan var glädjande, ljust och fint, det kommer bli både trevligt och funktionellt. Flytten blir den 15 augusti. På språng från Smedjan till snabbt fika i forskningshuset där Annika Arnesson avtackades. Instämmer i fina ord, tack för din livslånga gärning vid SLU i Skara, du har gjort avtryck och vi kommer sakna dig!

Inför SLU:s 40 årsjubileum har vi alla i Skara fått inbjudan till Alnarp den 20 september, se inbjudan agenda. Jag vill verkligen uppmana er alla att avsätta tid för medverkan i detta firande. Vi planerar att göra något trevligt tillsammans i anslutning till denna dag, återkommer med fler detaljer efter sommaren.

Smedjeveckan blir lite extra kryddad av vårt 40 årsjubileum, så följ utvecklingen av programmet här och har du frågor eller vill få in något mer denna vecka, kontakta Ylva, ylva.carlqvist.warnborg@slu.se

Arbetet med nya VGR-samarbetet fortsätter om än på sparlåga under sommaren. Tidplanen är att VGR tar beslut i november men innan dess kvarstår mycket arbete så vi tar nya tag efter semestrarna!

Min ambition är att vi till hösten också startar ett utvecklingsarbete för SLU Skara där ni alla bidrar för en hållbar framtid på vårt campus. Det är nödvändigt att vi har en drivkraft och vision som harmonierar både med vårt SLU:s och med våra närmaste samarbetspartners. Ni är alla viktiga kuggar i detta framtidsarbete!

Till sist vill jag tacka er alla för det goda arbete som ni gör för SLU och önskar er alla nu en riktigt fin sommar!

Glad Midsommar

Margareta

 

av Margareta Stigson

Platschef vid SLU i Skara, ansvarar för SLU:s sekretariat för uppdragsutbildning samt livsmedelskonsortiet meNY. Med fötterna i myllan och stort djurintresse fylls även fritiden med lätthet.

1 kommentar

  1. Hej Margareta!
    Tack själv och tack för ett bra och intressant första halvår. Jag passa på tillfället att önska dig en trevlig och skön sommar.
    Vänliga hälsningar!
    Anders

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *