Glad Påsk!

Nu är våren på G och jag hoppas ni alla får en skön påskhelg med tid för avkoppling.

Det är mycket som händer på SLU Campus i Skara just nu. Ombyggnationen av Smedjan pågår för fullt och här växer det fram funktionella lokaler utrustade med modern teknik. Undervisningssalen på andra plan anpassas både för utbildning på plats och för att sända utbildning till annan ort. Stora samlingslokalen kommer få samma teknik som Hernquistaulan men modernare och dessutom blir det två konferensrum med videomöjligheter. Så nu hoppas vi bara att tiderna hålls och att vi kan flytta in allra senast efter semestrarna.

Renovering av det gamla arkivet pågår och det kommer bli så fint när det blir klart. Utvändigt är det redan en fröjd att se, men även invändigt kommer det bli riktigt vackert. Vi ser fram mot att de gamla böckerna kommer tillbaka i denna fina miljö.

Att SLU firar 40 år ska givetvis firas och vi ska också ta chansen att göra något trevligt tillsammans, vi som arbetar i Skara, samtidigt som vi medverkar i det gemensamma firandet. För nog är det värt lite extra att ha sina anor redan från 1775 🙂

Arbetet med det gröna centrat där grunden utgörs av avsiktförklaringen mellan VGR och SLU fortsätter. Strategimöten med Rise, Agroväst, SLU och VGR blir nästa steg, detta samtidigt som alla projektledare jobbar på med utmaningen att både avsluta pågående projekt och att tänka framtid.

Nu vill jag önska er alla en

Glad Påsk!

Margareta

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *