Ny platschef sökes!

Efter 15 år som platschef är det dags att hitta en efterträdare. Det har varit fantastiska, lärorika och utmanande år och jag har trivts, mycket tack vare det stöd och den härliga stämning som funnits på SLU Campus  i Skara. I motgång har vi gemensamt slipat argumenten på ett konstruktivt sätt och i medgång har vi firat tillsammans. Men framför allt har fokus varit att se möjligheterna och inte fasta i det som vi inte kan påverka. Den andan ska vi vara rädda om!

Nu vill jag be er hjälpa till att sprida informationen om tjänsten, sista ansökningsdagen är 19 november så dela gärna på sociala medier. Här finns länken

https://socialrecruiting.jobtip.se/platschef-slu-skara?fbclid=IwAR3iAKIrbd64UbmY1H1R17Q5buDroDr1BRREwvU2Bz-CNSZYsLEUrpfPo1Q

Under våren räknar jag med att finnas kvar men går ner i tid så snart det blir möjligt och när vi har en ny person på plats.

Sprid gärna informationen till alla som kan tänkas vara lämpliga som framtidens chef på SLU i Skara 🙂

Hälsar

Margareta

 

av Margareta Stigson

Platschef vid SLU i Skara, ansvarar för SLU:s sekretariat för uppdragsutbildning samt livsmedelskonsortiet meNY. Med fötterna i myllan och stort djurintresse fylls även fritiden med lätthet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *