Snart vår!

Nästa vecka kommer den efterlängtade våren (säger man) och med den förstås en nytändning. För det behöver vi alla, liksom att orka höja blicken och försöka se saker och ting ur olika perspektiv. Med utredningsarbetet har jag just nu förmånen att träffa många och kunna betrakta oss och vår verksamhet från olika håll. Det är nyttigt att reflektera lite utifrån ibland. Och om vi inte når framgång på ett sätt så får vi hitta andra vägar.

Mina veckor är fulla med möten och resor och jag upplever att min nya arbetsplats heter SJ. Rätt trevlig miljö, brukar välja hundavdelningen där jag känner mig hemma, och vi vet ju att den miljön är bra för oss människor, inte minst i stressade situationer. I vardagens arbete i Skara råkade vi nyligen ut för allvarliga bakslag när det gäller arbetet med Götala. Vi måste åter tänka om, men det sista vi skulle göra är att ge oss när vi vet att detta är bra för SLU. Så låt oss gemensamt åter hitta kreativa lösningar och ta nya tag! Och det vet jag redan sker, tack !

Det bekanta ekorrhjulet som går allt fortare är inget mot dagens verklighet för oss i Skara men om vi  av centrifugalkraften slungas ut den närmaste tiden är det min övertygelse att vår omgivning är beredd och ser till att vi landar mjukt. Så nu jobbar vi på för ett starkt Skara i nära samverkan med vår omgivning och som en del av framtidens SLU!

Ha en fortsatt skön helg!

Margareta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *