Sakta men säkert framåt!

Det känns som att det går sakta men säkert framåt. Det kommer bl.a. allt fler  goda idéer till min mailbox. Det kommer både från er anställda på SLU och från våra nätverk. Jag är nu övertygad om att vi kommer att kunna presentera ett bra förslag för utveckling av verksamheten i Skara när vi närmar oss juni. Men det är fortfarande välkommet med nya kreativa tankar, så fortsätt och spänn bågen och våga tänka nytt och djärvt! Men tänk samtidigt på att bygga på det vi är bra på och det som efterfrågas i en framtid.

Igår hade jag förmånen att få berätta om vår utredning för hela Regionuvecklingsnämnden på deras sammanträde i Göteborg. Det var ett givande möte med bra diskussioner som visar på det genuina stöd vi har. Nu går vi vidare och regionen bjuder in oss till projektsamverkan med Göteborgs universitet. Detta som ett naturligt led på samma vis som övriga lärosäten erbjudits samverkansstöd tidigare från regionen. Ett av dessa resultat är ju konkret forskningssamverkan mellan Borås och Skövde med gott finansieringsstöd.

När det gäller Götala blev det äntligen ett genombrott och nu jobbas det för fullt för att få fram material inför styrelsens möte i april. Ett särskilt tack till Anna som hastigt fick ändra fokus!

Det är svårt att hinna med allt just nu och därför svårt att hålla fast vid torsdag em som gemensam tid för information. Men ni är alltid välkomna att skicka ett mail och jag försöker hitta en tid för gemensamt fika varje vecka. Denna vecka ses vi fredag fm. Då kan jag berätta mer om vad som är på gång.

Hälsningar från tåget till Uppsala!

Margareta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *