Ett SLU

Teknikens under är inte förbi, var man än befinner sig så kan man vara uppkopplad, tåget rusar förbi ett vackert höstlandskap och snart är jag i Stockholm.

Vårt SLU finns i hela landet och aldrig har vi väl haft så stora möjligheter som idag till att vara närvarande trots avstånd. Det måste vi bli bättre på att kommunicera för hela vårt SLU:s bästa!

När jag skapade denna blogg gjorde jag det för att kunna ge direktinformation om vad jag känner till på ett sätt som kan nå alla. I dessa tider finns det extra stort behov av information oavsett om denna är bra eller inte för den enskilda personen. På tisdag 6 november sammanträder SLU:s styrelse och där presenteras utbildningsutredningen. Enligt vad jag känner till kommer inga beslut att fattas då, det görs tidigast vid decembermötet. Organisationsutredningen presenterades vid föregående styrelsemöte och nu kommer en plan att fastställas för det fortsatta arbetet. Rektor bjuder in till dialog och vår nya Prorektor kommer att spela en nyckelroll i framtida förändringsarbete. Jag kommer få en förhandsinformation måndag kväll tillsammans med regionala myndigheter, dvs dagen före styrelsemötet.

Vi syns och hörs bra i Skara. Föregående vecka lyckades vi med både Hernquist/Nonnendag, radioinslag och mycket bra artiklar i både lokal och fackpress, tack alla! Men syftet är ju att vi gör nytta för samhället och för våra sektorer och det lyckas vi verkligen med. Det märks tydligt idag med den otroliga support för vår verksamhet i Skara som jag upplever. Vi har en mycket tät och bra dialog med både vårt näringsliv och våra regionala myndigheter och jag är övertygad om att det kommer födas många nya och bra förslag för fortsatt utveckling i andan 3F dvs full fart framåt!

Hoppas ni alla hänger med för ni behövs alla!!!

Ta hand om er och tänk positivt!

Margareta

av Margareta Stigson

Platschef vid SLU i Skara, ansvarar för SLU:s sekretariat för uppdragsutbildning samt livsmedelskonsortiet meNY. Med fötterna i myllan och stort djurintresse fylls även fritiden med lätthet.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *