God Jul!

Nu rullar det på bra här på SLU i Skara och detta tack vare er alla som arbetar hårt för vårt SLU. Under året har viktiga beslut tagits som stärker utvecklingen och vi kan med tillförsikt se fram mot 2018. Nya stallar på Götala, nytt avtal med regionen, fler anställda på orten mm. Vi har brutit en nedgående trend och jag vill tacka er alla för året som gått, för det mycket goda samarbetet och för att vi har en så god stämning på vårt Campus.

Ha nu en riktigt skön och avkopplande julhelg med nära och kära, så ses vi på det nya året!

God Jul!

Margareta

av Margareta Stigson

Platschef vid SLU i Skara, ansvarar för SLU:s sekretariat för uppdragsutbildning samt livsmedelskonsortiet meNY. Med fötterna i myllan och stort djurintresse fylls även fritiden med lätthet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *