God Jul!

Efter 20 år på SLU Campus går idag flyttlasset med BYS från undervisningshuset. Sorgligt förstås, men en liten tröst är att delar av verksamheten finns kvar på KTC i våra väl rustade lokaler på Brogården. BYS har förvaltats väl under en god ledning, duktiga medarbetare och allt har skett med framtidstro. Ett hjärtligt lycka till med framtidens utmaningar!

Vid vårt traditionsenliga julkaffe med tidigare anställda nu i veckan var det många som uttryckte – ”inte visste jag att det händer så mycket spännande saker här ”. Det är verkligen sant att det händer mycket, kanske så mycket att vi inte hinner med att kommunicera allt till vår närmaste omgivning. Även 2016 har varit ett händelserikt år här i Skara och vi är alla väl medvetna om att ”inget görs av sig självt” utan det handlar om den insats som var och en bidrar med. Det handlar också om det stöd vi fått både internt och externt för att åstadkomma denna framgångsrika verksamhet.  Ett stort tack till alla som bidraget till detta och förstås särskilt till er alla medarbetare här på SLU Campus i Skara!

Önskar er alla en riktigt God och avkopplande Jul tillsammans med familj och vänner!

Ser fram mot fortsatt samarbete 2017!

Margareta

 

 

 

av Margareta Stigson

Platschef vid SLU i Skara, ansvarar för SLU:s sekretariat för uppdragsutbildning samt livsmedelskonsortiet meNY. Med fötterna i myllan och stort djurintresse fylls även fritiden med lätthet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *