Avsiktsförklaring på gång

Är nu på väg hem från mötet med Regionråd Birgitta Losman och Vicerektor Erik Fahlbeck. Nu har vi förberett för en avsiktsförklaring på samma sätt som vi gjorde för tre år sedan. Den mynnade då ut i ett senare avtal som ledde till starten av våra för ”Skaraorten” så viktiga framtidsprojekt. Vi kunde konstatera att vi har ett betydligt bättre utgångsläge nu. Det känns bra!

Nästa steg är att vi under våren fortsätter arbeta fram ett avtal mellan SLU och VGR. Vi är överens om att detta ska bygga på våra nuvarande satsningsområden men anpassas efter önskemål från respektive part. Det som hittills lyfts utöver nuvarande områden är köttvetenskap (nöt och lamm) i hela kedjan och djur i rehabiliterande syfte (green care). Men vi ska inte föregå vårens arbete så fortsättning följer…….

Hälsar

Margareta

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *