God Jul!

Många känner säkert till ordspråket –  ”när förändringens vind blåser ska man inte bygga vindskjul utan väderkvarnar” – kanske är det därför som allt snurrar så fort just nu! För vi har ju verkligen försökt att utnyttja de möjligheter som finns här på SLU i Skara, i dessa förändringstider. Framtidsprojekten utifrån överenskommelsen mellan SLU och regionen rullar på, nya samarbeten uppstår, nya positiva besked om ytterligare forskningspengar kommer med jämna mellanrum och diskussionen med fler aktörer pågår. Nu är vi på G och därför är det dags att direkt efter årsskiftet ta nya tag och damma av våra tidigare idéer framtagna i det vi då kallade framtidsverkstäder. För ni som var med 2011 minns att vi hade idémöten i syfte att stärka och utveckla verksamheten här på SLU i Skara. Många goda idéer kom fram och nu utgår vi från dessa på nytt för att se hur vi kan göra verklighet av de bästa förslagen. En framtidsverkstad med särskilt tema varje månad hela våren, det är vår plan! Varmt välkommen att delta, det kommer mer detaljer direkt efter helgerna.

Men först är det dags att samla nya krafter och jag hoppas att ni alla får möjlighet att koppla av tillsammans med nära och kära. Helt enkelt att ni får en underbar julehelg!

Jag vill också tacka för ytterligare ett år av mycket gott samarbete. Ni gör alla en viktig insats för vårt SLU i Skara

God Jul

och

Gott Nytt År!

Margareta

 

av Margareta Stigson

Platschef vid SLU i Skara, ansvarar för SLU:s sekretariat för uppdragsutbildning samt livsmedelskonsortiet meNY. Med fötterna i myllan och stort djurintresse fylls även fritiden med lätthet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *