Tips på poddavsnitt om Kulturspannmål

Tidningen Land har en intressant podd ”lantbrukspodden”. Där finns nu ett 45 minuters avsnitt om gamla sorters spannmål, så kallade kulturspannmål. Medverkar gör Matti Wiking Leino, forskare, Thomas Björklund, som driver Warbro Kvarn, och undertecknad som deltar som ”bagare” denna gång. Här finns länken: https://www.landlantbruk.se/lantbruk/lantbrukspodden-har-gamla-spannmalssorter-blivit-trendiga/

Jag vill också tipsa om en kommande projektaktivitet. Vi kommer att ha ett web-seminarium med studentpresentationer som handlar om kulturspannmål & kvarnar, svarthavre, växtodlingsförsök med kulturspannmål och mykorhizza. Allt kommer sändas via Zoom och ni får en länk här på bloggen inom kort. Mer info kommer!

Svarthavre

Trevlig lyssning! /Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *