Posterpresentation vid ADSA 2017

Vardagen är här och fler och fler är tillbaka efter semestern. Själv är jag inne på fjärde veckan och arbetar vidare med att läsa artiklar, skriva sammanfattningar och analysera data från projektet. Som jag skrev tidigare så var jag i USA för att delta på en konferens, American Dairy Science Association 2017. Jag hade med mig en poster och när jag presenterade den blev jag intervjuad av Fernando Sousa från Brasilien. Jag har nu lyckats hitta den så vill ni veta mer kolla in min presentation genom att klicka här.

 

Presentationen är på engelska

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

More and more colleagues are back after the holidays. As I wrote earlier, I was in the United States in June attending the ADSA 2017 conference. During the conference I presented a poster- Here you can find a clip by Fernando Sousa from Brazil with me explaining the findings .

av Nina Lind

FD Nina Lind (psykologi), som har erfarenhet av experimentella och enkätstudier i psykologi och särskilt hälsopsykologi, t.ex. studera effekterna av sjukdom på psykisk hälsa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *