ADSA 2017

Jag är just nu på konferensen ADSA 2017 i Pittsburgh, PA. Detta är första gången jag deltar vid denna vetenskapliga konferens. Jag är här för att prestera projektet samt ta del av den senaste forskningen. För er som följer projektet på Instagram kanske såg min morgonpromenad på väg mot konferensen. Om inte, klicka dig vidare mot Instagram där jag har uppdaterat under dagen.

 

Under dagen har jag deltagit vid de två vetenskapliga sessionerna om djurhälsa. Första delen hade ett stort fokus på mastit. Perfekt! Jag har fått ta del av forskning om metoder för att lantbrukare lättare ska kunna ta beslut om behandling samt olika riskfaktorer.

Så vad jag tar med mig från dagen? Med tanke på att jag studerar beslutsfattande främst från ett psykologiskt/ekonomiskt perspektiv så har jag lärt mig en massa. Vad sägs som en crash course i anatomi (tror mina kollegor kommer bli imponerande), nya idéer om vad vi kan göra för analyser och andra möjliga sätt att tolka data.
Imorgon är det min tur att presentera Ljuva juver!

av Nina Lind

FD Nina Lind (psykologi), som har erfarenhet av experimentella och enkätstudier i psykologi och särskilt hälsopsykologi, t.ex. studera effekterna av sjukdom på psykisk hälsa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *