Nytt namn, ny blogg – VÄLKOMMEN!

Du som besökt bloggen tidigare kanske uppmärksammat att vi bytt adress. I samband med att projektet fått finansiering av Formas för de kommande tre åren har vi startat upp en ny blogg, konto på Instagram, Facebook och Twitter, alla med namnet LjuvaJuver för att underlätta för just dig att hitta information om projektet och möjliggöra snabb kommunikation!

Om du vill kolla in den gamla bloggen besök: www.mastitprevention.jimdo.com

______________________________________________________________________________

New name, new blog – WELCOME!

You who visited the blog before might have notice that we changed address. In connection with the project being funded by The Swedish Research Council Formas for the next three years, we have launched a new blog, Instagram, Facebook and Twitter account, all with the name Ljuva Juver, (The best translation would probably be Sweet Udder) to help you find information about the project and enable fast communication!

If you want to check out the old blog visit: www.mastitprevention.jimdo.com (only in Swedish)

 

av Nina Lind

FD Nina Lind (psykologi), som har erfarenhet av experimentella och enkätstudier i psykologi och särskilt hälsopsykologi, t.ex. studera effekterna av sjukdom på psykisk hälsa.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *