Det här är en blogg från SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Fler bloggar på blogg.slu.se

Idag och imorgon befinner jag mig i Sigtuna för att delta i det vetenskapliga mötet ”Human versus animal health – different aspects on three challenging pathogens” som arrangeras av One Health Sweden.

 

One Health Sweden är ett samarbete för forskare med intresse för zoonotiska infektioner. One Health Sweden är ett integrationsbegrepp som inkluderar flera universitet och statliga organisationer som vill bidra till en hållbar intellektuell plattform. Som en del i att sprida vetskap om vårt projekt men också lära av andra är vi på plats för att presentera preliminära resultat och delta i diskussioner.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer