Vykortet är snart på väg hem till dig!

Jag har precis kollat igenom vykorten inför utskick och godkänt dem för tryck. Vi i projektgruppen för Ljuva juver vill rikta ett stort tack till dig som deltog i vår enkätstudie förra året!

Deltog du inte i enkätstudien men fick ändå ett vykort skickat till dig? Oroa dig inte, vi har skickat ut vykort till alla de lantbrukare med inriktning mot mjölkproduktion som vi bjöd in till att delta i vår enkätstudie förra våren, så även om du aldrig deltog så kommer det hem till dig.

Till dig som deltog i enkätstudien, eftersom vi inte skötta själva insamlingen av enkäten vet vi inte heller vem som svarat så vi kan inte spåra svaren tillbaka till dig. Du är fortfarande helt anonym även om vykortet hamnat i just din brevlåda!

Kanske är just du intresserad att se vad vi vill ta reda på och vad enkäten används till just nu.

 

Glöm inte att följa projektet via social media, följ länkarna till höger.

______________________________________________________________________________

Post cards on its way to your mailbox!

We in the project group for Ljuva Juver want to thank you very much for participating in our survey last year!

Did not you participate in the survey but still received a postcard? Do not worry, we sent out postcards to all the dairy farmers that we invited to participate in our survey last spring, so even if you never participated, it will be sent to you.

To those who participated in the survey, you’re still completely anonymous even though the postcard has just arrived in your mailbox! As we did not manage the survey itself, we do not know who answered so we are not able to track the answers back to you.

av Nina Lind

FD Nina Lind (psykologi), som har erfarenhet av experimentella och enkätstudier i psykologi och särskilt hälsopsykologi, t.ex. studera effekterna av sjukdom på psykisk hälsa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *