Kretsloppsteknik vid det 28: e SuSanA-mötet

Flera från kretsloppsteknik deltog i det 28 Sustainable Sanitation Alliance mötet i Stockholm som en tidig start på världsvattenveckan. Parallellt med mötet som hade deltagare från hela världen kunde vi ha ett möte med Gustavo Heredia, VD för Aguatuya i Bolivia. Sanitation360 är vår grupps universitetsstartup som arbetar mer implementering av urinsorteringsystemet och diskuterar med Aguatuya kring implementering av urinsorteringssystem på urinsorterande toaletter i El Alto i Bolivia.

SuSanA är ett nätverk med över 9 000 medlemmar och mer än 330 partnerorganisationer som delar en gemensam vision om hållbar sanitet och som vill bidra till att uppnå målen för hållbar utveckling, särskilt SDG6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *