Ettårsmöte för EU-programmet Run4Life i Helsingborg

English version below.

Värdarna för ettårsmötet var Helsingborgs VA-organisation NSVA, som bland annat presenterade de spännande planerna för explateringen av det nya området H+ i centrala Helsingborg, inklusive visionerna för ett uthålligare avloppssystem med Recolab. Det var ett givande möte med tillbakablickar på projektets första år samt planeringen av kommande år när vi bland annat skall förbereda odlingsförsök med de olika avloppsbaserade gödselmedlen som produceras inom projektet. SLU representanter Björn Vinnerås & Annika Nordin.


One year meeting of the EU-program Run4Life in Helsingborg

The one year meeting was hosted by the wastewater organisation of Helsingborg NSVA, who showed the exiting plans for the new development of central Helsingborg H+ and their visions for sustainable wastewater management in Recolab. The meeting was very fruitful, looking into what was achieved during last year and the planning of the coming year, including trying to fit in field trials of the new wastewater based fertiliser substrates that will be produced in the project. SLU representatives Björn Vinnerås & Annika Nordin.

Contact Annika Nordin

Post published by Prithvi Simha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *