Det här är en blogg från SLU, Sveriges lantbruksuniversitet. Fler bloggar på blogg.slu.se

Efter sommaren planerar vi för att genomföra ett antal intervjuer för att bättre förstå varför man tar de beslut man tar kring att försöka förebygga juverinflammationer. Eftersom vi tidigare sett att det finns stora skillnader mellan lantbrukares val av förebyggande åtgärder tänker vi att det även finns en skillnad mellan lantbrukare och veterinär.

För att sprida information och öka vetskapen om projektet har vi i dagarna skickat ut ett informationsbrev till de lantbrukare som vi blev inbjudna till att delta i vår enkät 2016. Samma typ av information har vi delat ut till veterinärer i samband med Växas vårmöte.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer