Gratulerer til den svenske ridesporten!

Denne gangen ønsker jeg å gratulere den svenske ridesporten, og ikke minst Peder Fredricson, for Jerringpris utnevnelsen! Det er en enorm bragd både med tanke på Peder sin prestasjon, men også en bragd for hele ridesporten! Jeg kan si at prisutnevnelsen har også vært i fokus her i Norge, så dette er en fantastisk prestasjon for hele ridesporten i både Sverige og i utlandet!

Ved å skape fokus på ridesporten som en idrett på lik linje med andre toppidretter, håper jeg vi med det også utvikler idretten vår enda videre! Jeg håper vi skaper enda større fokus på hvor viktig det er å se på både rytteren OG hesten som toppidrettsutøvere. Mitt inntrykk er at fler og fler ryttere nå begynner å se seg selv som en vel så viktig idrettsutøver, og med det fokuserer på egen trening, kosthold og mental trening. Dette vil utvikle sporten vår enda videre, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Det blir fantastisk!

Igjen til Peder og alle dere andre hesteglade-svensker; GRATULERER! Dette var stort!

Peder Fredricson håller tacktal för Jerringpriset vid Idrottsgalan.
www.golf.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *