Reportage i Gotlands Tidningar

Efter att Thomas varit på Radio Gotland för någon månad sedan blev han kontaktad av Gotlands Tidningar för medverkan i en artikel om de lokala utvecklingsbolagen på Gotland där Thomas bland annat pekar på vikten av att vara tydlig med roller och mandat i samspelet mellan Regionen och bolagen.

Därefter blev Thomas kontaktad Region Gotland för ett förutsättningslöst möte där frågorna kommer fokusera kring hur regionen ska jobba vidare med utvecklingsbolagen – ska de knyta de närmare sig eller distansera sig? – och hur servicen på landsbygden på Gotland kan drivas – vad är regionen respektive utvecklingsbolagens roll?

Ett första möte äger rum idag 7 juni då även vår nya medarbetare Anneli medverkar. Så snart kommer mer info här på bloggen!

-Annie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.