Hej världen!

Välkommen till vårt forskningsprograms blogg!

Vi har fått pengar av Familjen Kamprads Stiftelse för att undersöka hur den entreprenöriella processen samspelar med omgivningen. Tillsammans med lokalbefolkningen ska studenter initiera och genomföra projekt som gynnar bygden.

Här på bloggen kommer vi dela med oss av vad som händer i projektet under de tre åren (2017-2019) som projektet löper. Vi hoppas att ni ska få läsa om vad som händer i empirin, de publikationer vi gör och om vi deltar i något evenemang. De som kommer skriva här på bloggen är forskare i projektet, administratörer och studenter. Och vem vet, någon mer kanske dyker upp!

Vi ser också fram mot att höra era tankar kring våra inlägg!

Hälsningar

Projektteamet som 2017-03-01 består av Thomas Norrby, Johan Gaddefors, Lovisa Neikter, Richard Ferguson, Katarina Pettersson, Alistair Anderson och (jag som skriver detta) Annie Roos

Det här inlägget postades i Om projektet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hej världen!

1. Pingback: Brown bag-seminarium om projektet | Landsbygdens Nycklar