Webinar om seriöst spelande – RECLAIM

Vi är glada att tillkännage ett webinar om det seriösa spelet som vi har gjort om resursåtervinning inom sanitet – RECLAIM. Vi presenterar den 11 november 2020 mellan kl. 13.00 och 14.00 CEST.

Detta webinar presenterar ett seriöst spel som är utformat för att dela kunskap om resursåtervinning och stödja attitydförändring och samarbete mellan spelare. RECLAIM är ett gemensamt brädspel som utvecklades genom en samdesignsprocess med intressenter för stadsrening i Uganda och Sverige. Webbinariet kommer att introducera konceptet att använda seriösa spel i stadsplanering och visa hur spelet spelas. Det kommer också att innehålla en diskussion med skådespelare i Kampala, Uganda om hur spelet kan användas i stadsplanering.

Detaljer och registrering kan hittas via denna länk.

Kontakt: Jennifer McConville

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *