Sanitation360 vinner SKAPA-priset 2020 i Gotlands län

Vår grupps spinoff företag, Sanitation360 AB, förklarades nyligen vinnaren av SKAPA-priset för Gotland, där företaget är baserat. Juryn på Gotland ansåg att S360-teamet (Jenna, Björn och Prithvi) var mycket bra representanter för Gotland. S360 går nu vidare till sista omgången, där vi kommer att tävla med företag från alla svenska län.

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris med målet att ge stöd till uppfinnare att utveckla sina idéer. SKAPA är en stiftelse som bildades till minne av Alfred Nobel 1985 och tilldelades sitt första pris 1986. Bakom stiftelsen står Stockholmsmässan och Svenska Uppfinnareföreningen med stöd av Almi Företagspartner AB, VINNOVA, Stiftelsen Agne Johanssons Minnesfond och Patent- och registreringsverket. Priset delas först ut på länsnivå, där alla länsvinnare får 10 000 SEK, sedan nationellt.

Kontakt: Jenna Senecal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *