PhD Defence Jenna Senecal

Vi gratulerar Jenna Senecal för hennes lyckade presentation av sin doktorsavhandling “Safe Nutrient Recovery from Human Urine – System and Hugiene Evaluation of Alkaline Urine Dehydration”. Det var en mycket intressant diskussion med opponenten Professor Chris Buckley från University of KwaZulu Natal. Detta följdes av en lika intressant diskussion med betygsnämnden, Ana Soares Cranfield Water Sciences Institute, H.B. Wittgren VA-Syd & Sweden Water Research, Helvi Heinonen-Tanski University of Eastern Finland, Malgorzata Krzywonos Wrocław University of Economics and Business och Sofia Boqvist från SLU. Om du missade disputationen men tycker att det vore intressant att höra finns den upplagd på institutionen för Energi och tekniks Facebooksida. Evenemanget genomfördes både online och inför publik i en stor sal på SLU med vidhållande av social distans, totalt deltog 22 personer på plats och upp till ytterligare 36 personer via zoom. Allting fungerade bra även om vi saknade alla intressanta diskussioner på postseminariet efter disputationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *