Gruppaktivitet efter Jennas doktorandpresentation

För att fira Jenna Senecals framgångsrika doktorspresentation kombinerade vi det med den årliga vårterminen brännbollspelet för doktorander och icke-doktorander, en perfekt aktivitet för social distans. Domarna (aka PhDs) räknar fortfarande resultatet från matchen på grund av några oklara aktiviteter när det gäller hur man springer efter utslag (inte skära hörn) och hur man kan normalisera efter ålder och utbildning i kombination med antalet spelare. De icke-doktoranderna kände att de vann (som vanligt).

Matchen följdes av en social distanserad gruppbild och middag utomhus.

Tack alla för en fantastisk, men annorlunda vårtermin och vi vill passa på att tacka alla våra samarbetspartners i Sverige och utomlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *