Sanitation360 avslutar Hiedanranta urintorkningspilot – Tack Tampere & Lielahti herrgård

Mot slutet av januari var Jenna Senecal och Viktoria Wiklicky från Kretsloppsteknik i Tammerfors, Finland för att avlägsna vårt 25 L / dag urintorkningssystem som var i drift i källaren i herrgården Lielahti. Systemet användes mellan juni 2019 och januari 2020 och var ett utmärkt utställningssätt för gruppens och Sanitation360 AB:s urinbehandlingsteknik på plats, alkalisk urinuttorkning. Genom detta projekt demonstrerade vi för våra olika finländska partners att vår teknik är skalbar, socio-tekniskt genomförbar och markerar ett betydande steg bort från tidigare urinbehandlingsteknologier. Vi är mycket tacksamma till våra olika kollaboratörer, partners och intressenter som hjälpte till att göra detta till ett framgångsrikt pilotprojekt – Tammerfors, Tammerfors universitet för tillämpade vetenskaper, Hiedanranta utvecklingsprogram, stadsarbetare, tjänstemän, rörmokare, underleverantörer, forskarstuderande och andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *