Besök i fluglarvskomposteringslaboratoriet från Nigeria

Under torsdagen den 28 juni hade vi äran att få besök av en delegation från Nigeria, däribland Nigerias Sverigeambassadör H.E. Musa Ilu Mohammed samt Guvernören i Borno H.E. Hon. Kashim Shettima, när de besökte SLU. Björn presenterade varför vi strävar efter ett kretslopp och hur vi ser att man kan minska mängden avfall som deponeras genom att använda sig av fluglarvskompostering. Dessutom genomfördes ett besök i vårt flugkomposteringslaboratorium där Viktoria och Giulio förevisade processerna i fluglarvskompostering och insekternas olika levnadsstadier.PC: Giulio ZorzettoPC: Emelie Zonabend König

Contact Björn Vinnerås

Post published by Prithvi Simha

2 comments

    1. You are welcome to contact Björn Vinnerås using the link in the post to discuss any further questions you may have.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *