Forskning om fluglarvskompostering presenterades på Matologi

Vesa Hiltula, Benny Björk, Evgheni Ermolaev och Nils Ewald. Foto: Ingrid Strid.

Evgheni Ermolaev och Nils Ewald från SLU Kretsloppsteknik tillsammans med Vesa Hiltula och Benny Björk från Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB presenterade de senaste forskningsresultaten och framstegen för den storskaliga implementeringen av flyglavskomposteringssystem som utvecklats i gruppen sedan 2011. Matologi är en årlig utställning som hålls av SLU i Stockholm med fokus på de senaste trenderna inom hållbara livsmedelssystem.

Läs vår artikel på matologi.nu för att veta mer om vad vi presenterade.

Bredvid oss på utställningen var en annan grupp SLU Akvakultur, som presenterade projektet “5 ton fisk i disk” som vi samarbetar i tillsammans med Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB och Axfoundation. Läs en artikel om projektet på matologi.nu.

Kontakt: Evgheni Ermolaev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *