Skrivarworkshop på Sunnersta Herrgård

Den 24 -25 januari befann sig projektgruppen på Sunnersta Herrgård i Uppsala för att ha tid för fokuserat skrivande och strategiska diskussioner. Dagarna kretsade kring  hur vi inom projektet lyfter fram och utvecklar ny kunskap om interaktionen mellan olika former av entreprenörskap och den specifika landsbygden. 

Framför Sunnersta Herrgårds allé. Katarina Pettersson, Thomas Norrby, Johan Gaddefors, Richard Ferguson, Gustav Broms, Iryna Kristensen och Josefina Jonsson. 

Sedan projektet startade har vi tillsammans med studenter vid SLU samlat ihop stora mängder intervjuer och observationer. Syftet med denna skrivarworkshop var att analysera det insamlade materialet och omvandla det till texter.

Två intensiva dagar resulterade i utkast till kapitel, kloka diskussioner och en plan för hur projektet kommer fortlöpa under 2019. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.