BONUS RETURN annual meeting and regional learning event in Helsinki

Doktorand Solveig Johannesdottir och forskare Jennifer McConville deltog i det Ă„rliga mötet för projektet BONUS RETURN I Helsingfors 28-29 maj. De tvĂ„ interna dagarna avslutades med en dag för externa deltagare för kunskapsutbyte och diskussioner kring cirkulĂ€r ekonomi den 30e maj. Dagen startades med en presentation om RETURN projektet, följt av presentationer av Akko Karlsson (Kalmar Regional Council), Marcus Svedberg (Senior advisor, Stockholm Sustainable Finance Centre), Eija Hagelberg (Project Director, JÄRKI project, Baltic Sea Action Group) och Marc Klaus (Director, Race For The Baltic). DĂ€refter hölls en paneldiskussion kring Ă€mnet “Hur kan vi möjliggöra cirkulĂ€ra innovationer för att starta hĂ„llbara förĂ€ndringar i Östersjöregionen?”. Under eftermiddagen fick deltagarna sedan delta i diskussioner i mindre grupper kring Ă€mnena risker och fördelar med cirkulĂ€r ekonomi, sociala dimensioner, hur entreprenörskap kan pĂ„verka omstĂ€llningen till cirkulĂ€r ekonomi och nĂ€tverk för cirkulĂ€ra innovationer. För mer information om projektet, se bonusreturn.com och kolla in #bonusreturn pĂ„ Twitter.The BONUS RETURN partners in Helsinki, the 28th of May. PC: SEI 

Contact Solveig Johannesdottir

Post published by Prithvi Simha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *