Podcast om grupper och team

Här följer den andra podcasten från Gruppen för hållbart akademiskt ledarskap.  Den är 14 min lång och handlar om hur grupper och team utvecklas. För att lättare kunna följa med i innehållet finner du här (Team utvecklingsfaser) en överblicksbild över ett teams utvecklingsfaser.

Trevlig lyssning!

/David Beskow

3 kommentarer

    1. Har testat och ombett andra testa, den verkar fungera som den ska. Pröva igen, trägen vinner 🙂

  1. jag får aldrig upp någon play-knapp och kan därför inte lyssna på podcasten. detsamma hände med en tidigare podcast vi skulle lyssna på. jag har testat både med Internet Explorer och Google Chrome

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.