Paneldebatt om mat och etik 11 september – alla välkomna

I samband med kongressen ”The Ethics of Consumption” välkomnar vi alla intresserade till en öppen paneldebatt om konsumtion och produktion av livsmedel: Etik till Salu? Vi har bjudit in en panel bestående av forskare, representanter för marknaden, producenter och konsumenter till en spännande diskussion med varandra och med publiken. Debatten hålls på engelska. I panelen ingår:

  • Lars Nellmer, vd för KRAV, Sverige
  • Frauke Pirscher, Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, Tyskland
  • Gunnar Rundgren, författare och debattör, Sverige
  • Birgitta Wahlberg, Åbo akademi, Finland
  • Representant för handeln (meddelas senare)

Moderator:  Åsa Domeij Axfood AB

Tid och plats: Onsdag 11 september kl. 16.00-18.00 i Universitetshuset, Sal X. Alla välkomna, ingen föranmölan behövs!

Läs mer om konsumtionsetik på tidigare blogginlägg, t.ex. här, här och här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *