Sista inlägget :(

Hej på er!

Jag har något tråkigt att berätta. Tyvärr är detta mitt sista inlägg på den här bloggen då det är bestämt att studentbloggarna ska läggas ner. Jag har verkligen uppskattat att få skriva här och uppskattat alla er som har kommenterat, frågat, berömt och allt annat. Så tacksam!

Jag kommer fortsätta blogga om mina veterinärstudier då jag efter 3,5 års slit ska börja på den kliniska delen av utbildningen och tror att en del av er skulle tycka att det var intressant att följa. Så från och med nu bloggar jag privat på https://emelievetstudent.blogg.se/om det är någon av er som vill följa mig även där!

Tack för de här två åren och kanske på återseende i andra bloggen.

Stora kramar, Emelie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.