Julledigt

Jag började jullovet med en godkänd tenta i anestesiologi. Så otroligt skönt och vilken lättnad! Lovet har fortsatt med julaftonsfrukost hos mamma och hennes man Anders tillsammans med mina fyra syskon, systers pojkvän Alex och min pojkvän Erik. Så mysigt! Därefter var det jullunch hos mormor och morfar innan julaftonskvällen spenderades hos min pappa och hans släkt. Underbar julafton! Därefter följde två dagar i Borlänge hos Eriks föräldrar med god mat och även lite skidåkning. Jag har även varit med min kompis Kirre och testat bröllopsklänning inför hennes bröllop i juli. Så taggad! ♡

Igår bar det av tillbaks till Uppsala. I morgon ska jag börja plugga lite smått inför både ett quiz och även den praktiska hästtentan som är om någon vecka. Detta nyåret spenderas tillsammans med Erik. Vi ska bara laga god mat och ta det lugnt ihop♡ . Så himla skönt efter allt flängande den här julen (åkte alltså Uppsala-Arvika-Borlänge-Arvika-Uppsala på 7 dagar!!).

Hoppas ni haft en fin jul och får en grym nyår! ♡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.