Full rulle

Den här veckan är verkligen fullt upp. I måndags hade vi övning i dermatologi, i tisdags så hade vi en övning där vi fick palpera hundar och deras olika muskler och benstrukturer och idag hade vi heldag om anestesi och akutvård. Där fick vi testa att intubera katter och hundar, få en genomgång av olika narkosapparater samt sätta trakeotomi, sätta nässond och lägga ett thoraxdrän (givetvis inte på levande djur). Svårt men kul!

Nu är jag helt slut och vill inget hellre än att lägga mig i sängen och sova. Men NEPP! Nu är det dags att plugga inför en praktisk nöt-tenta som är på fredag. Det är så tungt nu och vet inte alls hur jag ska motivera mig men försöker tänka på att det snart är jullov.

Här är den lilla julgranen som är här hemma och några julklappar. Mysigt att lägga ut dem så man får lite extra julkänsla! ♡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.