Senaste veckan har jag:

♡ Varit hundvakt åt sötaste Loke, världens finaste Shiba-valp

♡ Haft en övning med grisar där vi fick träffa grisar i olika åldrar (de är såå stora så jag blev helt paff, iallafall suggorna), testat att ge en subkutan injektion, testat att bremsa (viktigt för att få grisen att stå still om det behövs, tex om man skulle behöva undersöka den mer noggrannt) och hållt i kultingar.

♡ Haft en ögonövning där vi första delen av tiden fick demostrerat av läraren hur man tar prov från ögonen om det skulle behövas för en undersökning och där han gick igenom principen hur man färgar in ögonen för att se skador osv. Detta var alltså på hund. Därefter fick vi gå vidare till hästarna där vi fick testa att färga in ögonen, spola bort färgen, testa blinkreflex och lägga nervblockad (kan behövas om man ska göra vissa undersökningar). När man gör undersökning på hästar är det viktigt att de är sederade så de är lugna och inte rycker till och man riskerar att skada ögat.

♡ Pluggat klinisk kemi. Blev som väntat omtenta på den, vilket inträffar på lördag.

♡ Åkt hem till Värmland och fått värdens finaste överraskningsfest i förskott (fyller 25 om en vecka) som min syster styrt upp med hjälp av mina föräldrar, så himla fint. Så spenderade lördagskvällen med vänner, quiz som handlade om mig själv, musikquiz och massa annat. Fortfarande så himla lycklig över den här fina helgen och vilken fin familj, fina vänner och fin pojkvän jag har❤

Bjuder på några suddiga bilder (man har liksom inte tid att ta en massa bilder när man fått världens finaste firande och vill ägna varenda sekund åt att umgås med dessa personer nedanför).

Hoppas ni haft en lika fin vecka/helg som jag har! Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.