Omtenta, jobb och lite brunch

I fredags skrevs omtentan i bakteriologi så nu är den gjord och det känns skönt. Nackdelen var att massor av tid under förra veckan lades på omtentan, så nu ligger jag efter i parasitologin istället. Både jag och Emelie skrev tenta i fredags så igår (söndag) laddade vi upp med brunch på V-dala och sen blev det lite parasitplugg. Vi funderade först på att ta med oss lite papper till brunchen så vi kunde plugga samtidigt. Sen insåg vi att det kanske inte skulle vara helt schysst mot våra bordsgrannar :-). Själv känner jag att gränsen för vart äckelmagad går har flyttats fram väldigt långt sen jag började på programmet.

Utöver plugg och brunch så blev det jobb både i fredags em och på lördagen så helgen försvann lite väl fort. Blir fullt fokus på tentaplugga nu under resten av veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.