Slut med utbyt!

Nu befinner jag mig alltså i Australien, och utbytet på Massey University på Nya Zeeland är därmed över. Terminen har, likt många som gjort samma grej kan intyga, gått väldigt fort, men också varit väldigt innehållsrik.

Jag är himla nöjd med de kurser jag läst och jag har lärt mig otroligt mycket. Bara att kunna välja kurser som jag är intresserad av men som inte ingår i mitt ramschema känns lyxigt och har varit sjukt kul. Jag har fått lite extra glöd för programmet och min utbildning och det är jag väldigt tacksam över.

Jag är också glad för alla de vänner jag fått och de resor jag gjort. Det var ett mål jag hade innan utbytet; att verkligen ta vara på tiden och se mycket. Jag valde ju ändå att åka till Nya Zeeland! Det är ett land med så mycket att se och så många fina människor och jag skulle hemskt gärna vilja ge tillbaka. Only time will tell antar jag…

Helt enkelt är jag så nöjd att jag gjorde det här utbytet. Bara att få ta en paus från vardagen och göra något nytt som samtidigt har med min utbildning att göra har varit väldigt givande och jag ångrar det inte en sekund. 

Tack för att du har läst bloggen och följt med på min äventyrstermin. Nu bär det av mot Sydney för julfirande! P&K!

//Emelie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *