Klar på Nya Zeeland

Sista morgonen på sydön upptäckte vi att vi fått punka på ett av däcken. En påminnelse, eller kanske nyårslöfte till 2019, får bli att lära mig att byta däck, men som tur va fann jag två personer på campingen vi bodde på som visste. De spenderade 45 minuter med att hjälpa oss och jag är evigt tacksam för det. Ville ge dem något som tack men allt vi hade var lite havregryn och det kändes för torftigt. Ett ”very greatful” fick räcka. Jag tror de fattade.

Här är lite fler bilder från kameran, från en GRYM roadtrip:

 

 

Efter att ha lämnat av bilen flög vi tillbaka till Auckland för en sista vecka på nordön. Vi åkte på lite utflykter och insöp Nya Zeeland några sista gånger, för den här gången. Rummet är hoppackat, hejdåkramar utgivna. Några tårar har fallit och ett kapitel är avslutat. Nu börjar ett nytt dock, eftersom jag skriver det här inlägget från ett hostel i Melbourne… Nästa inlägg blir också mitt sista inlägg, med lite sista tankar om utbytet! Önskar er en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *