Pankake Rocks & Whiskey Falls

Vi avslutade vår två veckor långa roadtrip i onsdags, men på grund av brist på internet har det varit svårt att uppdatera här om vår resa. Vi tog oss i alla fall upp längs hela västkusten, och sedan ner östkusten tillbaka till Christchurch. Vi har vandrat i nationalparker, badat, lagat mat bak i bilen, lyssnat på podcasts, kört långa sträckor, träffat fantastiska människor och sett mängder.

Pancake Rocks i Punakaiki på västkusten:

Vi tror att de kallades Pancake Rocks pga att stenarna ser ut som när pannkakor staplats på varandra, men det är fri tolkning tror jag. Det är okänt hur de formades, men balla är dem iaf!

En riktigt vacker dag gjorde vi en tretimmarshajk till Whiskey Falls på norra sydön. En kombination av att vi inte hittade vattenfallet och en stor mängd bitska sandloppor gjorde tyvärr att vi aldrig kom till fallet, men vacker var vägen! Här är sjön vi vandrade vid för att komma dit, spegelbland just den dagen! Självklart blev det bad.

2 kommentarer

  1. Hej! Jag har några frågor jag skulle vilka ställa till dig, ang din utbildning. Finns det någonstans jag kan kontakta dig? Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *