Isolerade för en helg

Helgen som var spenderade vi i Onewhero, en liten ort en timme söder om Auckland. Jag hade i största hemlighet hyrt bil och en enkel stuga genom Airbnb för att fira min kille som fyllde 24 år. Elen kom från en solpanel på taket, värmen från en kamin, varm utomhusdusch som bedrevs med solceller och köket bestod av en pizzaugn utanför stugan. Stället låg som sagt bara en timme med bil från storstaden, men runtomkring hördes ingen annan människa. Kor råmade och fåglar kvittrade, elden sprakade och pizzan smakade ljuvligt. Vi hade fantastiskt väder på lördagen och passade då på att ta en lång promenad runt ägorna på eftermiddagen och spana stjärnor på kvällen, men när lätt regn studsade mot stugans tak nästa morgon gjorde det inte situationen mindre mysigt. Här är lite bilder från en fantastiskt avkopplande, mysig och enkel helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *