Sydön shenanigans

Sista tentan i torsdag kändes braaa, så skönt att vara klar med plugget och känna sig nöjd! Riktigt än väntar inte hemfärd dock, utan istället en roadtrip på Nya Zeelands sydö!

Vi är i Albany även denna vecka, men åker söderut på torsdag. Jag har hyrt en campervan, alltså en bil med inbyggd säng och ett litet gasolkök, i fjorton dagar som vi ska bo i. Att ”leva van-life”, alltså att bo i sin ombyggda skåpbil, är en dröm jag haft i flera år, så att testa på det såhär under en kortare period är jag väldigt taggad på! Dessutom finns det fullt med vackra campingplatser att ställa bilen på under natten allt eftersom vi tar oss fram bland fyrbenta varelser och glaciärer. I dagarna håller vi på att planera själva rutten samt få ordning på alla detaljer. Jag är även i fullt sjå med att visa min nykomna gäst runt på campus, i natur och bland Aucklands mångsidiga förorter.

Resterande inlägg kommer alltså inte att handla så mycket om skola och plugg längre, utan snarare sydön och vår roadtrip och en del av de shenanigans vi har för oss. Vi har bilen mellan den sextonde och den tjugoåttonde, så det blir förhoppningsvis en massa vackra bilder som ger nyazeeländsk mersmak, eller något sådant. Vi får se! P&K!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *