Klar för terminen imorgon!

Klockan är 02 här. Det är mörkt ute, min korridor är tyst. Jag har precis läst igenom mina anteckningar inför den sista tenta imorgon bitti om kost och nutrition. Jag känner mig inte hundra procent säker på allt innehåll, men jag tror att under de tre timmar jag har på mig imorgon förmiddag kommer jag ändå kunna skriva ihop det jag behöver. Hoppas jag. Puh.

Imorgon (idag) är alltså sista tentan och därmed det sista jag gör studiemässigt på Nya Zeeland och Massey University. Känns helt sjukt och overkligt, men också lite skönt såklart. Många dagar har spenderats i biblioteket, mittemot vänner och kursare. Vi har pluggat, tagit paus för lunch, pluggat igen, gymmat, käkat middag och hittat på något tillsammans på kvällen. Det kan låta som trista dagar, men rutiner med människor man tycker om är fint. Vi har alla pluggat en himmelens massa mängder, men också kunna skratta åt det ihop. Senaste veckan har flera kvällar spenderats med Netflixserien The Keepers. Rekommenderar STARKT. Sju avsnitt som är mycket starka. Så bra!

Vid lunchtid imorgon är jag alltså klar för den här terminen! Då ska jag gymma och (förhoppningsvis) le stor för att tentan är över. Sedan ska jag duscha och handla och sådär, för att sedan köra (ja, efter lite övning bemästrar jag vänstertrafik nu!) till flygplatsen och hämta upp min kille som kommer hit. Har inte setts på fem månader så det känns också helt overkligt, men så kul! Umgås med honom och mina vänner här innan nästa vecka då vi två reser till sydön för äventyr! Mer om det och lite sista tankar om mitt utbyte i kommande inlägg! Önska mig lycka till imorgon! Godnatt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *