Vattenfall bland biblioteksköande

Jag är rätt stolt över mig själv. Förra veckan hade jag mängder med inlämningar och presentationer, denna veckan likaså. Men idag skickade jag in min sista inlämning så nu har jag bara två tentor kvar varav den första är imorgon. Wow. Idag har jag suttit med två av mina kursare inför tentan imorgon i Maori Knowledge och gått igenom ALLT. Kurslitteratur, möjliga tentafrågor, saker vi undrar eller inte förstår. En kurs jag haft svårt att få grepp om har vi tillsammans sammanfattat idag. SÅ skönt. Förstått mer på en vecka av intensivt plugg än tre månaders lektioner haha. Känns pirrigt inför imorgon, men också som att jag har koll på det. Det ska nog gå bra.

I torsdags skickade jag in en stor inlämning i Ritual & Belief om en ritual jag deltagit i. Jag valde att skriva om Black Ferns vs Wallabies-matchen jag gick på i slutet av augusti, eller ritualerna kring matchen. Black Ferns är Nya Zeelands kvinnliga rugbylag, rankade bäst i världen. Alltså är dem en ganska stor grej, dock får dem inte i närheten av samma uppmärksamhet som All Blacks, det manliga laget. Mycket intressant att skriva en rapport på och ett arbete jag är nöjd med.

Här satt jag och skrev klart inlämningen. Eftersom det är kö (!) till bibblan innan det öppnar på morgonen (se bild:)

…valde jag att avsluta eftermiddagen här:

Troget sällskap:

Igår regnade det. Mycket. Det har inte regnat på en vecka, vilket är ovanligt för Nya Zeeland, så regnet var efterlängtat. Jag och några vänner tog en promenad för att hämta upp en bil vi lämnat kvar hos en kompis efter några öl i fredags. Vi passade på att gå förbi ett vattenfall tio minuter från skolan. Nya Zeeland liksom.

Oktober har varit en fullspäckad månad:

Nu är jag klar med plugget för den här veckan och idag i alla fall, tentan är imorgon eftermiddag så ikväll ska jag bara ta hand om mig själv. Träna, göra yoga, kolla senaste avsnittet av Maniac på Netflix. Sånna goa saker. Efterlängtat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *